Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
123 Fitness
Membru Gratuit
0 stars: Fara rating 0 din 0 pareri
Bicicleta eliptica Precor
56400 lei
Brand
Precor EFX885
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Modelul EFX 885 combina siguranta si usurinta de utilizare cu un pas natural, de impact redus, pentru a dauga valoare salii tale de fitness. Cu o consola touchscreen si interfata simpla, intuitiva care atrage utilizatorii in ambianta antrenamentului, consola P80 este o solutie fitness care devine din ce in ce mai puternica, pe masura ce timpul de utilizare creste.

Un antrenament eficient intruneste mai multe parti component. Produsele, serviciile si tehnologiile de la Precor pot fi combinate in moduri nelimitate pentru a completa programul si atmosfera create.
EFX 885 combina beneficiile tehnologiei CrossRamp cu manerele foarte utile in antrenarea intregului corp. CrossRamp, unica la Precor, ofera posibilitatea de inclinare a rampei intre 13 si 40 grade, care permite utilizatorilor sa accentueze diferite grupe musculare.

Caracteristici cheie:
Manere dinamice
Manere dinamice pentru antrenarea intregului corp.

Consola
Cu o consola touchscreen exact ca un telefon si o interfata simpla, intuitiva, care mentine utilizatorii focusati pe antrenament, consola P80 este o solutie de fitness foarte puternica pe masura ce este utilizata.

Tehnologia CrossRamp
Utilizatorii pot izola sau antrena anumiti muschi din grupele inferioare prin simpla ajustare a unghiului de inclinare al rampei, ceea ce le permite sa se concentreze pe obiectivele personale.

Biomecanica
Bicicletele eliptice de la Precor imita perfect miscarea naturala de alergare, permitand mentinerea calcaielor jos intr-o pozitie confortabila, eficace si corect din punct de vedere ergonomic.

Specificatii produs:
Dimensiuni (L x l x h): 203 x 81 x 173 cm
Greutate: 158 kg
Conectare current: cu conectare
Niveluri de antrenament: 22
Nivele de rezistenta: 20
Nivel de inclinare CrossRamp: 13-40 grade
Limba de afisare: engleza, franceza, olandeza, germane, italiana, rusa, spaniola
Retea: optional, retea Preva,
Integrare: iPod, iPhone

Specificatii tehnice:
Echipamente
Tehnologia CrossRamp: CrossRamp ofera 20 setari diferite (nivel de inclinare de la 13 la 40 grade) pentru utilizatorii care se focuseaza pe anumite grupe muscular. Ideal pentru toate varstele si diferite niveluri de performanta.
Tehnologia CrossRamp: automatic
Niveluri de inclinare a rampei: 13-40 grade
Biomecanica: validate de laboratorul Universitatii de Biomecanica Washington de Vest pentru utilizatori de toate varstele, niveluri fitness si dimensiuni
Prezentare: roti poliuretan cu ax supradimensionat, rulmenti sigilati, cu sigilii imbunatatite care aluneca pe sine de aluminiu extrudat pentru a distribui greutatea utilizatorului si a oferi o experienta eficienta si continua.
Pedale pentru picioare: din polypropylena, cu drenaj propriu.
Din Gura in Gura